2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

Botoșănenii vor plăti 170 de lei pentru un loc de parcare, în 2021

Botoșănenii care au concesionate locuri de parcare de la primăriei, vor plăti anul viitor cu aproape 40 de lei mai mult decât în 2020. Taxa pentru concesiunea locului de parcare a crescut de la 131 lei la 170 de lei.

Primarul Cosmin Andrei a precizat că toți banii care se vor încasa din această taxa vor fi folosiți pentru amenajarea de noi parcări în municipiul Botoșani. În plus, el spune că se va realiza în 2021 un studiu de fezabilitate pentru construcția de parcări subterane și supraterane.

“Propunem 170 de lei pentru a putea amenaja alte parcări în municipiul Botoșani. Banii vor fi pentru amenajarea de noi parcări. Vom amenaja parcări pe strada Kogălniceanu, la Școala nr. 6, Al. Pinului unde este un teren viran și care trebuie amenajat. Mai sunt și alte propuneri de a amenaja locuri de parcare. Solicitarea cetățenilor este foarte mare iar numărul locurilor de parcare este insuficient. În plus, mai avem de realizat un studiu de fezabilitate pentru realizarea de parcări subterane și supraterane”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Tot de anul viitor, botoșănenii vor plăti cu 10% mai mult și pentru taxa de salubritate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA