20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Botoşăneni medaliaţi la un turneu de taekwondo la Chişinău FOTO

taekwondo 21aprilie (2)

În perioada 16-19 aprilie 2015, in Chisinau s-a desfasurat a 2-a editie a „Moldova Open” la Taekwondo WTF, un turneu international la Taekwondo WTF de nivel G1 ce a reunit la start 650 sportivi reprezentand 45 de tari.

In lotul national al Romaniei au fost convocati si 9 sportivi de la cele 2 cluburi cu rezultate notabile in competitii nationale si internationale sub tutela Federatiei Romane de Taekwondo WTF, si anume Real Taekwondo Team si Brilliant Taekwondo Sporting Club, antrenati de Nicolae Pasniciuc si Denis Matei.

Sportivii care au avut niste prestatii deosebite, remarcate de tot publicul prezent in Sala Nationala de Atletism „Manej” a Republicii Moldova sunt : Darius Socarici, Andrei Vamanu, Cosmina Ichim, Daniel Nechifor si Serena Ivanov (Real Taekwondo Team), Sebastian Dulgheriu, George Hobjila, Denis Matei si Diana Matei (Brilliant Taekwondo Sporting Club).

Din cele 4 medalii de aur obtinute de Romania la acest turneu, 2 au fost obtinute de botosanencele Serena Ivanov si Diana Matei.

„Convocarea acestor sportivi de la cele doua cluburi, modul in care acestia si-au exprimat cunostintele tehnico-tactice pe parcursul desfasurarii acestui turneu de asa mare anvergura este dovada vie ca Botosani-ul reprezinta unul din cele mai mari centre de descoperire si formare in aceasta disciplina olimpica. De asemenea, suntem increzatori in rezultatele ce le vom obtine la Campionatul National de Copii si Cadeti ce se va desfasura la Miercurea-Ciuc in perioada 1-3 mai”, se arată în comunicatul emis de cele doua cluburi.

taekwondo 21aprilie (1) taekwondo 21aprilie (4) taekwondo 21aprilie (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA