24.7 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024
Array

Botoșăneni condamnați cu executare pentru lovire, tăinurie și furt

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au depistat trei bărbaţi care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

La data de 29.10.2018, Judecătoria Botoșani a condamnat un bărbat de 48 ani din comuna Bălușeni la 10 luni și 20 de zile închisoare cu executare pentru săvârșirea  infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

În data de 30.10.2018, Judecătoria Reghin a emis un mandat de executare a unei pedepse de 6 luni închisoare pe numele unui bărbat de 47 ani din judeţul Bacău, acesta fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

La 30.10.2018, Poliţia Municipiului Dorohoi a pus în executare un mandat emis de Judecătoria Dorohoi, prin care un bărbat de 54 ani a fost condamnat la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Toate cele trei persoane au fost conduse ulterior de poliţişti în vederea încarcerării în Penitenciarul Botosani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA