Botoşăneanul Victor Niţu vrea să candideze la prezidenţiale

0
686

nitu victor (2)

Este dorinta arzatoare a botosaneanului, Victor Nitu care vrea sa intre in cursa pentru Palatul Cotroceni. Daca ar fi sa ajunga din Botosani la Bucuresti are planuri mari.

Vrea sa lanseze chemarea la mediere filantropica, crede in abolirea somajului, confiscarea averilor mari si majorarea pensiilor. Convins ca ideile sale sunt foarte bune, ar vrea sa le vanda altuia daca nu reuseste sa ajunga la Cotroceni.
“As avea mai multe sanse decat Victor Ponta, pentru ca eu nu vin cu promisiuni electorale”, a declarat Victor Nitu.

Victor Nitu este acum presedintele Asociatiei  Filantropica “Stop Trei Boli Grele: Cancer,  Infarct si Diabet”.
Printre altele este si membru PSD, dar s-a  suparat ca partidul proclamat democratic nu  vrea sa ii accepte candidatura la sefia tarii.
“Daca domnul Ponta a anuntat ca oricine are o platforma, proiect de tara se poate inscrie la agerile din cadrul Consiliului National si ulterior al Congresului pentru candidatura la prezidentiale, mai nou deja domnul Ponta se vede presedinte”, a adaugat Victor Nitu
Convins ca ideile sale sunt foarte bune, ar vrea  sa le vanda altuia, daca nu reuseste sa ajunga la  Cotroceni.
Pentru a se inscrie la alegerile prezidentiale, un  candidat trebuie sa stranga 200 de mii de  semnaturi. Victor Nitu a mai incercat acest lucru,  in 2008, insa, a pierdut cursa pentru ca nu a  reusit la acea vreme sa stranga suficiente  semnaturi.

nitu victor (3) nitu victor (1)