28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Botoşăneanul săltat de mascaţi de la propria nuntă va fi extrădat în Germania

politie mascati1

Curtea de Apel Suceava a devansat judecarea cererii de extrădare a lui Liviu Muraru, botoşăneanul săltat imediat după nuntă, din restaurantul hotelului “Bucovina” . Motivul judecării mai devreme a cauzei este acela că nemţii au trimis deja documentele prin care sunt detaliate faptele de care tânărul de 23 de ani este acuzat . Acesta va fi extrădat în maxim 10 zile, cu acceptul său, dar fără ca el să-şi recunoască faptele.

Victima lui Liviu Moraru, explică cum a fost plasată într-o reţea de bordeluri nemţeşti de către acesta. Tânăra nevastă, Cristina, de loc din Vicovu de Sus, se jură că nu ştia nimic de aventurile prin Germania ale proaspătului ei soţ şi spune că-l va urma în Germania, până când i se va stabili soarta de către anchetatorii nemţi. Dacă va fi găsit vinovat, Muraru îşi va ispăşi pedeapsa în România.

Curtea de Apel Suceava a judecat mai devreme decât programase cererea autorităţilor judiciare germane de extrădare a lui Liviu Muraru, tânărul din Botoşani săltat de mascaţi chiar de la nunta sa, din incinta restaurantului hotelului Bucovina din Suceava în seara zilei de duminică 31 mai a.c.. Muraru avea emis pe numele său un mandat european de arestare pentru mai multe infracţiuni – trafic de persoane, privare de libertate, viol şi vătămare corporală periculoasă. După ce pe numele lui Liviu Muraru instanţa suceveană a emis, în data de 1 iunie a.c., un mandat de arestare provizorie în vederea extrădării pentru 15 zile şi s-a stabilit termen de judecată a solicitării de extrădare data de 12 iunie a.c. până când partea germană urma să trimită toate informaţiile în baza cărora s-a formulat cererea de extrădare a românului, documentele au ajuns la Suceava mai repede decât se se aşteptau magistraţii suceveni, care au decis să judece mai devreme solicitarea ce îl vizează pe Liviu Muraru.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava au decis ieri extrădarea lui Liviu Muraru în Germania unde va fi anchetat şi eventual judecat, iar dacă va fi găsit vinovat, îşi va ispăşi pedeapsa pe teritoriul României.

Citeşte mai mult pe ObiectivSV.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA