17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Botoşăneanul Andrei Dumitraş a semnat pe două sezoane cu Viitorul

andrei dumitras, marius constrantin

FC Botoşani a ratat transferul fundaşului Andrei Dumitraş. Acesta a negociat cu oficialii botoşăneni dar până la urmă a ales să semneze cu Viitorul lui Gică Hagi, având astfel şansa de a evolua în preliminariile Ligii Campionilor.

Andrei Dumitraş a copilărit a Pomârla, în judeţul Botoşani. A debutat în fotbalul mare la Ceahlăul Piatra Neamţ unde a fost şi căpitanul echipei. Pentru o scurtă perioadă, a evoluat la Steaua Bucureşti dar nu a reuşit să se impună. În ultimul sezon a fost jucătorul celor de la CSU Craiova dar accidentările l-au scos din circuit iar în urmă cu puţin timp şi-a reziliat contractul cu oltenii. Oficialii FC Botoşani i-au făcut imediat o ofertă pe care era tentat să o accepte numai că a fost sunat de Gică Hagi care i-a propus să joace cu Viitorul în preliminariile Ligii Campionilor. A acceptat oferta lui Hagi iar astăzi a semnat pe doi ani cu Viitorul.

Viitorul i-a mai transferat în ultimele zile pe ex-rapidiştii Ovidiu Herea şi Marius Constantin, doi jucători cu mare experienţă în Liga 1.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA