2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Botoșăneanca rănită în accidentul de la Cluj are nevoie de sânge

Anca Roxana Tăutu, botoșăneanca rănită în groaznicul accident din județul Cluj, are nevoie de sânge. Rudele botoșănencei în vârstă de 32 de ani au făcut un apel pe facebook, solicitând sprijinul.

„AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU! Se poate dona indiferent de grupa si trebuie mentionat obligatoriu: Spitalul Clinic Judetean Cluj Napoca, Sectia Chirurgie 1 – Terapie Intensiva, pacienta TĂUTU ANCA-ROXANA!!”, este mesajul postat pe facebook.

Pe data de 29 decembrie, Anca Tăutu împreună cu soțul ei și copilul în vârstă de un an, veneau din Franța pentru a petrece revelionul acasă. În zona localității Leghia din județul Cluj, bărbatul a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un microbuz. În urma impactului, Lucian Tăutu a murit iar soția și fiica lui au ajuns la spital în stare gravă. Anca și Lucian Tăutu erau medici în Franța și veneau acasă pentru a petrece revelionul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA