26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Botoşăneancă de 60 de ani arestată preventiv în dosarul traficanţilor de droguri

politie, mascati descinderi (5)

Detalii noi in urma perchezitiilor desfasurate, marti, la traficantii de droguri de mare risc din municipal Botoşani. In timpul descinderilor, mascatii au gasit la locuinta unei femei in vârstă de 60 de ani aproape doua kilograme de substante interzise.

Potrivit anchetatorilor, e a pus casa la dispozitia membrilor gruparii si se afla in prezent in arest preventiv.

„S-au gasit aproape doua kilograme de substante interzise la locuinta uneia dintre persoanele perchezitionate. Vorbim de o femeie in jur de 60 de ani. Ea fost retinuta si arestata preventiv pentru o perioada de 30 de zile”, a declarat Lacramioara Balica, procuror sef DIICOT Botosani.

In plus, in timpul descinderilor, cand perchezitionau o locuinta, mascatii s-au trezit cu doi consumatori la usa. Tinerii venisera sa cumpere substante interzise si nu s-au gandit ca le vor deschide anchetatorii.

Va reamintim ca in urma audierilor, opt suspecti au fost retinuti si propusi pentru arestare preventiva. Indivizii, acuzati ca au infiintat din anul 2013, doua grupari infractionale organizate care se ocupau cu traficul de droguri si de substante cu efect psihoactiv au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost data de magistratii Tribunalului Botosani, dar poate fi atacata la Curtea de Apel Suceava. Pana atunci, acestia vor ramane in arestul IPJ Botosani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA