-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Botoşănean mort în timpul unei partide de amor în pădurea Rediu – GALERIE FOTO

rediu mort in padure (20)

Un botoşănean, patronul unei firme de construcţii, în vârstă de 59 de ani, a decedat în această dimineaţă, în pădurea Rediu. Acesta era în maşină, împreună cu o femeie, aceasta fiind cea care a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă.

Din câte se pare, cei doi au mers în pădure pentru o partidă de amor numai că bărbatul a făcut un infart. Femeia a sunat la 112 solicitând o ambulanţă dar personalul medical nu a mai reuşit să-i salveze viaţa bărbatului. La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Femeia a fost dusă la audieri iar trupul bărbatului a fost luat de către angajaţii Serviciului de Medicină Legală.

„La locul solicitarii am gasit un barbat in padure, in iarba, aflat in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare dar fara rezultat. Pacientul nu prezenta aparent urme de agresiune”, a declarat Liviu Stan, medic SJA.

rediu mort in padure (25) rediu mort in padure (24) rediu mort in padure (22) rediu mort in padure (21) rediu mort in padure (20) rediu mort in padure (19) rediu mort in padure (18) rediu mort in padure (17) rediu mort in padure (16) rediu mort in padure (15) rediu mort in padure (14) rediu mort in padure (12) rediu mort in padure (11) rediu mort in padure (10) rediu mort in padure (9) rediu mort in padure (7) rediu mort in padure (6) rediu mort in padure (5) rediu mort in padure (4) rediu mort in padure (3) rediu mort in padure (2) rediu mort in padure (1)

 

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA