20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Botoşănean implicat într-un accident în judeţul Suceava

politisti accident

Două maşini au intrat în coliziune după ce unul dintre şoferi a încercat să evite o bucată de lemn căzută dintr-un camion. Din accident a rezultat rănirea uşoară a unuia dintre şoferi.

In data de 13 august 2014, în jurul orei 10.15, un bărbat de 47 de ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea camionul cu care transporta deşeuri răşinoase – lemn, pe DN 2, în localitatea Cumpărătura, din cauza faptului că încărcătura nu a fost asigurată corespunzător, din remorca acestuia a căzut pe carosabil o bucată de lemn, care a obturat circulaţia rutieră.

În acel moment, din sensul opus venea o maşină condusă de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Botoşani, care nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune faţă – spate cu autoturismul condus de un tânăr de 28 ani, din municipiul Suceava, care a frânat pentru a evita bucata de lemn căzută pe carosabil. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a şoferului de 43 de ani, care s-a deplasat la spital, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accidentul rutier, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: Obiectiv de Suceava

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA