0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Botoşănean de 17 ani, trimis în judecată pentru două crime comise la Iaşi

Tribunal sala de judecata (920)

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au decis trimiterea in judecata a unui adolescent care a comis un dublu asasinat in apropiere de municipiul Iasi.

Gabriel Motoc, de 17 ani, pare a fi cel mai nou monstru aparut in Iasi in ultima vreme. Ceea ce a facut el depaseste orice imaginatie. A ucis cu sange rece doi pensionari care traiau in liniste intr-o casuta din zona Bucium. Gabriel Motoc este din comuna Balta Arsa, judetul Botosani, si a venit in Iasi pentru a munci la sotii Constantin Tiberiu Petrovici, de 76 ani, si Paraschiva Petrovici, de 58 ani. Cei doi l-au primit in casa lor, i-au dat bani, mancare si l-au pus sa se ocupe de treburile gospodaresti.

Dublul asasinat a avut loc in noaptea de 3/4 septembrie 2014. Pentru a-si duce la indeplinire planul satanic, a folosit doua topoare, cate unul pentru fiecare dintre cele doua victime. Scopul uciderii celor doi pensionari era furtul. „Dupa savârsirea infractiunii de omor, inculpatul a sustras din locuinta victimelor patru telefoane mobile, un aparat foto, 26 lei, un spray iritant lacrimogen, o geaca din piele, cartea de identitate a victimei Petrovici Constantin Tiberiu, un seif metalic de dimensiuni mici, chei si un pistol marca Mauser Werke calibru 10/22T cu încarcator. O parte din bunuri au fost abandonate la o distanta de aproximativ un kilometru de locuinta victimelor”, se arata in rechizitoriul procurorilor.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA