Botoşănean cercetat după ce şi-a lovit soţia cu un pahar în cap

0
647

jandarmeria masina

În seara zilei de 12 mai a.c., o femeie în vârstă de 55 de ani a solicitat intervenţia forţelor de ordine prin apel la numărul unic de urgenţă 112, în urma unui scandal în familie pe fondul consumului de alcool.

Echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Slt. Ioan Frunzetti din municipiul Botoşani a găsit-o pe femeie cu o rană sângerândă la cap, în timp ce soţul fuma liniştit în bucătărie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că totul a pornit de la o discuţie în contradictoriu pe probleme familiale care a degenerat, soţul lovind-o în zona capului cu paharul de sticlă din care bea bere. Nu s-a mulţumit cu atât şi a încercat să o agreseze în continuare, dar soţia s-a apărat şi a reuşit să sune la 112.

Ambulanţa solicitată de jandarmi a preluat-o pe femeia agresată şi a transportat-o la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu toate că susţinea că soţia s-ar fi lovit singură cu paharul în cap, bărbatului i-au fost întocmite de către jandarmi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, faptă pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la trei luni la doi ani şi şase luni.