1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Botoşăneni pe podium la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

News In data de 29 martie a avut loc la Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov,  a 24 a editie a Campionatul National de Qwan Ki Do de copii. Din partea Clubului Spotiv DAO Botosani au participat un numar de 27 de sportivi.

Campionatul a fost de mare amploare. A fost o competitie grea datorita distantei mari şi a numărului mare de participanti, cu varste intre 4 si 12 ani. În total au fost 18 categorii la probele tehnice individuale Thao Quyen şi 312 sportivi. De asemenea, au fost 6 categorii la probele de lupta pe echipe Song Dau unde au participat 200 sportivi.

La această competiţie au participat 22 de cluburi din 15 orase ale României.

Realizarea performantei „micilor” spotivi a fost posibila prin indrumarea si pregatirea atenta, realizata cu profesionalism si vocatie de catre hoansu Victor Trofin centura neagra 2 dang si vosu Eugen Turcanu centura neagra 3 dang(coordonator tehnic Qwan ki do pentru judetul Botosani), sprijinul, motivarea, sustinerea financiara si increderea acordata a fost sustinuta in mod continuu de parintii si famiiliile acestora. (toate costurile de deplasare, cazare si masa nu fac obiectul finantarii a vreunei autoritati publice)

Prichindeii au obtinut rezultate spectaculoase la probele tehnice de thao quyen si de lupta pe echipe song dau ce a confirmant pregatitrea intensa si munca asiduua a „micilor” sportivi. Performanta obtinuta de „micii” luptatori exprima un inalt nivel de pregatire dobandit de acestia prin daruirea si efortul depus de acestia pentru a atinge obiectivele propuse. Si sa nu uitam: "Drumul este lung, radacinile sunt amare dar fructele sunt dulci".

Cele 18 medalii pe care le-au adus la Botosani, au fost impartite dupa cum urmeaza: opt medalii la Tao Quyen (cinci medalii de aur, doua medalii de argint si o medalie de bronz) şi zece medalii la Song Dau (trei medalii de aur, trei medalii de argint si patru medalii de bronz).

Astfel, Clubul Sportiv DAO Botosani a avut in finale la aceste probe, la diverse categorii de varsta, urmatorii sportivi:

THAO QUYE(proba tehnica):

Categoria: 4 – 6 ani – Masculin CUCIUREANU SEBASTIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin CIOBANU IUSTINIAN MARIAN – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin MURARIU LUCAS ANDREI – Locul III

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin HRITCU BIANCA NARCISA – Locul I

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin AMOS ECATERINA NICOLETA – Locul II

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin BUICIUC CRISTINA BIANCA – Locul I

Categoria: 9 – 10 ani – Feminin BACIU BIANCA – Locul II

Categoria: 11 – 12 ani – Feminin STEFANCU TEODORA MARIA – Locul I

SONG DAU(lupta pe echipe):

Categoria: 7 – 8 ani – Feminin  – Locul I

 AMOS ECATERINA NICOLETA ,

HRITCU BIANCA NARCISA

SOROHAN LAVINIA IUSTINA

Categoria: 7 – 8 ani – Masculin– Locul II

EPUREANU ANDREI GABRIEL,

CIOBANU IUSTINIAN MARIAN

PUIANU TEODOR IOAN

Categoria: 11 – 12 ani – Masculin – Locul III

DOROHONCEANU VLAD MIHAI

DASCALUL PAUL COSMIN

CIOACA BOGDAN

CIOBANU EUSEBIU ALEXANDRU

Rezultatele obtinute sunt meritorii atat pentru copii si parintii acestora, cat si pentru antrenorii de la CS Dao Botosani care pana in prezent s-a preocupat de pregatirea lor.

O mentiune aparte va fi subliniata de asteparile noastre de la „micii” sportivi de la CS Dao Botosani pentru Campionatul European de Copii si Juniori din Franta din data de 12 aprilie 2014, acesta din urma fiind obiectivul principal unde vor trebuie prin intuitia, determinarea, capacitatea si pregatirea dobandita sa mentina rezultatele impresionate obtinute pana in prezent.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA