20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Botoşăneni pe patul de spital, din cauza accidentelor din gospodărie

News Mai multe persoane au ajuns in mainile medicilor de la urgenta si apoi pe sectia de ortopedie, dupa ce au fost victime ale accidentelor din gospodarie. Din neatentie, unii au cazut din copaci, si-au dat cu sapa peste picior sau au dobandit leziuni dupa ce s-au lovit la utilajele agricole.

Toti pacientii au fost directionati din urgenta catre sectiile in care sunt pusi tratati. "Cei mai multi au fost internati in sectia de ortopedie, multi necesitand si interventie chirurgicala. De aceea ii sfatuim sa fie mult mai atenti cei care vor sa-si faca curatenie si in casa si in curte", a precizat Petre Radauceanu, medic sef UPU.

Medicii se asteapta ca numarul celor care apeleaza la serviciilor lor sa creasca in aceasta perioada. 

"Avem de toate categoriile, de la caderea din copac ca si-a curatat copacul, pana la dat cu sapa in picior, trecut cu discuitoarea peste picioare, functie de cat de atenti sunt si ei in momentul activitatii lor", a spus Radu Malancea, medic sef sectia ortopedie. 

In ultima saptamana, in Unitatea de Primire Urgente au ajuns peste zece botosaneni, din oras sau din mediul rural, in urma accidentelor din gospodarie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

165 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA