11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Botoşăneanul Ovi vrea câştigarea Eurovisionului în aceast an

Ovi Cernăuţeanu şi Paula Seling vor reprezenta România la concursul Eurovision din acest an. Cei doi au câştigat preselecţia naţională iar acum îşi propun să câştige şi concursul care va avea loc în Danemarca pe data de 10 mai.

Ovi şi Paula Seling vor intra în concurs cu piesa „Miracle”. Botoşăneanul susţine că această piesă este foarte bine cotată de către specialişti. În plus, el are o echipă foarte puternică în spate. Piesa cu care va concura este compusă de Ovi împreună cu un compozitor danez. De asemenea, ea a fost produsă cu o echipă din Oslo care au mai participat la Eurovision.

Ovi consideră că va avea şanse în aceast an deoarece se bucură de susţinerea tuturor ţărilor scandinave. „Aşteptările sunt mari pentru că altfel nici nu luam în calcul o revenire în acest concurs. A plecat de la ideea că dacă vom avea o piesă la fel de bună ca cea din 2010, reluăm discuţia de a participa la Eurovision. Este un moment istoric ca doi artişti să reprezinte ţara de două ori. Este o responsabilitate mare pe umerii noştri. Chiar ne dorim şi credem foarte mult în acest proiect. Obiectivul trebuie să fie mai bun decât cel din 2010. I-am zis şi Paulei, dacă nu plecăm cu atitudinea de învingători, nu are rost. Este şi conjunctura foarte favorabilă, se întâmplă într-o ţară scandinavă. Am susţinerea de acolo. Piesa este scrisă de mine şi un danez. Avem foarte multă susţinere scandinavă iar asta contează”, a spus Ovi care a mai precizat că va începe o campanie de promovare a acestei piese, în special în ţările care nu prea votează România.

„Din câte se pare, anul acesta suntem printre favoriţi. Trebuie să facem un pic de lobby, să venim cu nişte scrisori de intenţie. La nivel politic, lumea să declare că există putere financiarădacă se va câştiga concursul. Ar fi frumos ca România să organizeze următoarea ediţie şi ne-ar ajuta foarte mult ca imagine. Noi ne dorim câştigarea trofeului. De mâine ne apucăm de treabă. Timpul este foarte scurt. Nu mai sunt nici două luni”, a adăugat botoşăneanul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

451 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA