13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Botoşaniul va găzdui în acest week-end cea mai importantă competiţie naţională de Qwan Ki Do din 2013

News Peste 250 de de sportivi se vor prezenta la startul Campionatului Naţional de Qwan Ki Do care va începe mâine la Botoşani. Competiţia se va desfăşura pe parcursul a două zile la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

„Pe data de 15 martie va debuta la Botoşani Campionatul Naţional de Qwan Ki Do, destinat juniorilor şi seniorilor. Evenimentul va începe la ora 10.00 şi va debuta cu probele tehnice. Participanţii au vârsta cuprinsă între 13 şi 40 de ani. Aşteptăm în jur de 250 de sportivi din toată ţara. Ne-a onorat iniţiativa Federaţiei Române de Arte Marţiale de a organiza la Botoşani acest eveniment. Cluburile DAO şi SINH DAU şi-au dat mâna şi au pus la cale acest eveniment sportiv”, a spus Eugen Ţurcanu, preşedintele CS DAO Botoşani.

Reprezentanţii celor două cluburi din Botoşani speră ca în acest an să obţină mai multe clasări pe podium decât la ediţiile precedente.

„Ţinând cont că anul trecut am obţinut rezultate foarte bune la feminin, categoriile 13-15 ani şi la16-17 ani, sperăm ca şi în acest an să obţinem o medalie de aur şi una de bronz. La seniori am avut anul trecut două medalii. Sperăm ca şi în acest an să urcăm pe podium”, a afirmat Eugen Ţurcanu.

„Noi sperăm să avem sportivi pe podium la cât mai multe categorii. Campionatul din acest an este unul din cele mai puternice. Vor fi aproximativ 35 de cluburi din ţară”, a precizat Costel Airoaie, CS SINH DAU.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA