20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

BOMBĂ. Marius Croitoru pleacă de la FC Botoşani. „Nu poţi ţine un fotbalist dacă el nu vrea”

fc botosani - steaua 0-1 croitoru (32)

Marius Croitoru i-a anunţat pe oficialii clubului FC Botoşani că nu doreşte să mai continue sub comanda lui Leo Grozavu şi a solicitat rezilierea contractului. Mijlocaşul botoşănean nici nu a mai fost inclus în lotul pentru partida cu CSMS Iaşi, programată mâine, de la ora 17.30, pe Municipal.

Oficialii FC Botoşani spun că au avut discuţii cu Marius Croitoru şi au încercat să-l convingă să renunţe la decizia lui. Din câte se pare, mijlocaşul botoşănean pare hotărât să părăsească echipa antrenată de Leo Grozavu.

“Marius ne-a spus că vrea să plece. El spune că nu are variante dar dorinţa lui este să plece. Eu nu pot să-l opresc. Eu am avut o discuţie când a venit la noi iar în măsura în care nu mai vrea să rămână, îi dau drumul. Abia l-am convins pe Leo să accepte. El spune că are nevoie de Marius. Pe de altă parte, nu poţi ţine un fotbalist dacă el nu vrea. Eu am vorbit cu Cornel Şfaiţer şi cu staff-ul şi le-am spus să caute un înlocuitor. Nu poţi ţine un jucător de talia lui pe bancă. Am încercat ieri să-l conving dar se pare că nu va mai continua la Botoşani. Rugămintea mea a fost să rămână. Aştept reacţia lui”, a spus finanţatorul Valeriu Iftime.

În ultima perioadă, Marius Croitoru nu a mai fost în graţiile antrenorului Leo Grozavu iar acesta a luat unele decizii care l-au nemulţumit pe cel mai experimentat jucător de la FC Botoşani.

Foarte probabil, Marius Croitoru va anunţa decizia pe care a luat-o, într-o conferinţă de presă, la stadionul Municipal.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA