8.7 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

BOMBĂ în PSD Botoşani. Unul din cei mai importanţi primari a demisionat din toate funcţiile

psd, ponta la botosani (18)

Cel mai important partid politic din judeţul Botoşani stă pe un butoi cu pulbere. În organizaţia judeţeană s-au format două tabere care se luptă pentru putere iar primarii social democraţi nu ezistă să-şi exprime public  nemulţumirea vis-à-vis de măsurile guvernului şi de fondurile alocate către primării.

Printre cei nemulţumiţi se numără şi Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti. Viorel Atomei este primar din 1990 iar de atunci şi până în prezent a obţinut procente de 70-80% pentru PSD, indiferent că au fost alegeri parlamentare sau europarlamentare. După mai bine de două decenii şi jumătate, Viorel Atomei a decis să demisioneze din toate funcţiile politice şi foarte probabil, la alegerile locale de peste trei ani va candida ca independent.

viorel atomei, primar hudesti (1)“Mi-am dat demisia din funcţiile politice. Voi rămâne simplu membru în PSD. Principala nemulţumire este modul de împărţire a proiectelor pe PNDL2. Eu am şcoală la Baranca unde se învaţă în trei schimburi. Acea şcoală a fost inundată atât în 2008 cât şi în 2010. Nu mai poate fi folosită. Am făcut proiectul, l-am depus la Ministerul Educaţiei, la Guvernul României, la PNDL1, la PNDL2. Nu am cerut pentru mine ci pentru comunitate. La şcoli nu s-a făcut o evaluare corectă. Se cheltuiesc bani pentru reabilitarea unor şcoli care în câţiva ani se vor închide. A doua nemulţumire este că la Botoşani, grupul parlamentarilor este împărţit în două. Noi am susţinut un singur grup, am votat o echipă a PSD-ului. Sunt prima comună din judeţ ca număr de voturi pentru ei. Cum poţi să ajuţi judeţul când fiecare trage în partea lui”, ne-a spus Viorel Atomei, primarul comunei Hudeşti.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA