20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Bogdan Vintilă: „A fost un joc pe care puteam să-l câştigăm lejer dar din păcate nu am fost lăsaţi”

 

News Antrenorul principal al formaţiei Viitorul Constanţa pune înfrângerea din meciul de astăzi pe seama arbitrajului. El consideră că arbitrul Sebastian Conţescu a ajutat pe FC Botoşani să câştige acest meci şi că s-au acordat prea uşor cartonaşele roşii.

„Îmi este foarte greu să-mi găsesc cuvintele. A fost un joc pe care puteam să-l câştigăm lejer dar din păcate nu am fost lăsaţi. Maniera de arbitraj a fost total contra noastră. Am pregătit jucătorii pe acest subiect. Am urmărit meciul cu Tiişoara, am văzut două eliminări. Mă aşteptam la aşa ceva. Este foarte greu să digeri şi mai ales situaţia în care jucătorii îţi plâng în vestiar şi te întreabă: de ce domn profesor? Şi nu ştii ce să le spui. Cel mai greu este să le explici”, a spus Bogdan Vintilă care a dăugat:

„Botoşaniul e o echipă experimentată, o echipă bună, muncitoare dar care se vaită, care provoacă, se trântesc pe jos, tocmai pentru a scoate faze fixe. Sunt foarte buni la faze fixe. Ei încearcă să provoace faze fixe. Au fost mai inteligenţi decât noi. Copiii mei nu au ştiut să gestioneze situaţia. Botoşaniul este o echipă matură, experimentată, o echipă bună, Leo Grozavu a făcut o echipă bună. Am aplaudat publicul pentru că e un public frumos. Nu vezi pe multe stadioane. Un public care îşi susţine echipa de la cap la coadă”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

113 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA