13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Bogdan Andone cere jucători iar Iftime anunță că pregătește noi transferuri

FC Botoșani a început anul 2024 cu două victorii în trei meciuri dar antrenorul Bogdan Andone nu este foarte mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție și cere în continuare jucători. La finalul meciului cu Poli Iași, tehnicianul i-a transmis patronului Valeriu Iftime că mai are nevoie de câțiva jucători pentru a nu fi nevoit să mai improvizeze.

“Încă avem nevoie de jucători pentru că mai sunt foarte multe meciuri de jucat, avem nevoie de soluții în cazul în care apar accidentări și suspendări. Avem nevoie să avem soluții la fiecare joc. Avem nevoie de puncte la fiecare joc. Patronul trebuie să înțeleagă că avem nevoie de acești jucători. Nu e un moft. Avem nevoie de jucători, avem nevoie de dublură pe posturi, avem nevoie să dăm goluri. Sper să găsim jucătorii care să ajute echipa”, a spus Bogdan Andone la flash interviuri.

Patronul Valeriu Iftime pare dispus să mărească bugetul clubului și să mai aducă încă doi-trei jucători pe care antrenorul Bogdan Andone îi vrea.

“Mai căutăm un fundaș stânga-dreapta și mai căutăm o extremă de viteză. Am luptat să nu mai țin cont de câți bani plătim. Nimeni nu venea la mine cu 5000. Mailat revine sută la sută”, a declarat Valeriu Iftime care a mai precizat că FC Botoșani a renunțat și la fundașul Mutombo.

În ceea ce îl privește pe atacantul argentinian Enzo Lopez, Iftime a spus: “Mi se pare lent dar șmecher tare. Dacă ai mingea în fața porții… dar trebuie să joci fotbal, să aduci mingea acolo”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA