13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Bogan Zanfirescu: „La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni”

ajfalegeri (6)

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal este decis să aplice la sânge regulamentele şi spune că nu va face nicio concesie. El susţine că nu are nicio datorie către conducătorii cluburilor care l-au ales în această funcţie şi că vor plăti toţi cei care vor greşi.

„Fiecare comisie trebuie să deschidă regulamentele şi să le aplice. Că le convine la unii sau alţii, puţin mă interesează. Am stabilit un lucru şi trebuie să-l respectăm. Regulamentele vor fi valabile pentru toate echipele, indiferent de cum se vor numi ele. La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Dacă nu le va conveni, voi pleca eu”, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Nici arbitrii nu vor scăpa. Fost arbitru în liga a II-a, Bogdan Zanfirescu susţine că vor exista în continuare greşeli dar dacă acestea vor fi intenţonate, acei arbitri vor fi excluşi.

„Am avut o şedinţă de trei-patru ore cu corpul de arbitri. Au fost peste 50 de arbitri. Ieri am avut şedinţă cu observatorii. Eu sper că ei sunt pregătiţi pentru retur. Le transmit tuturor membrilor afiliaţi că greşelile nu vor dispărea niciodată din arbitraj. Dacă voi constata că acele greşeli nu sunt omeneşti, acei arbitri vor pleca în secunda doi”, a mai spus preşedintele AJF.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA