1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Boc se laudă cu autobuze electrice iar viceprimarii Botoșaniului cu o rampă de gunoi. REACȚIA unui om de afaceri botoșănean

În urmă cu vreo două-trei săptămâni, Emil Boc se lăuda că din luna iulie 41 de autobuze electrice vor circula prin municipiul Cluj-Napoca și că intenționează să achiziționeze mijloace de transport cu hidrogen care se încarcă în 7 minute. Un astfel de autobuz costă 650.000 de euro.

De lăudat, se laudă și cei care conduc Primăria Botoșani. Nu cu autobuze electrice sau nu știu ce investiții. Astea par SF-uri pentru municipiul Botoșani. Ei se laudă că au refăcut o rampă de gunoi, au plombat o groapă, au schimbat un tobogan la un spațiu de joacă sau că au plantat niște flori. De parcă nu asta ar fi treaba lor.

„Impreuna cu domnul viceprimar Marian M. Murariu am avut initiativa de a deschide traficul in zona Scolii nr. 7 prin reconfigurarea platformei de colectare a deseurilor. In viitorul apropiat decidem asupra infiintarii unui sens unic pe aceasta artera de circulatie”, a postat viceprimarul Cosmin Andrei, pe contul de facebook.

Replica a venit de la un om de afaceri din municipiul Botoșani care i-a transmis viceprimarului Cosmin Andrei că refacerea unei rampe de gunoi este o normalitate.

„Așteptăm cu toții investiții și soluții reale, palpabile pentru Botoșani și astfel de realizări să le promovăm în comunitate. Despre asfaltarea/refacerea unei platforme de gunoi sau despre o toaletă publică, despre becuri schimbate sau bănci noi, sunt chestiuni foarte bune, bineînțeles, dar sunt lucruri normale care țin de întreținerea orașului. Dar din păcate, acesta este nivelul, ne bucurăm când se plombează niște gropi sau punem două lămpi noi pe o stradă pentru că nici măcar lucrurile acestea firești nu le realizați cum trebuie. Și bineînțeles, pentru asta, aruncați pisica la ‘omul negru’ Flutur, cu toate că politic dețineți majoritatea în CL și doi viceprimari. Ce să mai spunem, strategia e „curtea vecinului” și pozică cu o toaleta publică, informare în masă!”, a fost mesajul lui Sorin Cornilă.

Nici primarul Flutur nu prea are cu ce să se laude. Ultimele sale postări pe facebook sunt despre cum sărbătorește Ziua Iei, despre Ziua Drapelului și despre „Cireșarii”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA