23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

BMW cu documente false oprit din drumul spre Moldova

 

News Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Stânca au întocmit dosar penal unui bărbat, care conducea un autovehicul înmatriculat în Spania, pentru care a prezentat la control documente false.

În data de 10 aprilie, în jurul orelor 04.30, s-a prezentat în PTF Stânca,  pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Vladimir C., de 32 de ani, cu dublă cetăţenie română – R. Moldova, la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Spania.

Existând suspiciuni cu privire la  autenticitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării auto tip carte verde, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurarea tip carte verde nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false.

Pe numele lui Vladimir C. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România şi uz de fals. 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

121 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA