20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

BMW alimentat cu ţigarete moldoveneşti

 

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 4.400 de ţigarete, ascunse într-un locaş special amenajat într-un autoturism.

Ieri, în jurul orei 22.20, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Marius P., cetăţean român în vârstă de 34 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, într-un locaş special amenajat în spatele buteliei de gaz ce alimenta autoturismul, cantitatea de 4.400 ţigarete marca Winston şi Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării, şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar BMW-ul în valoare de 55.250 lei, a fost reţinut până la plata amenzii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

236 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA