-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

BLACK FRIDAY 2014. Noutăţi, oferte şi promoţii de Black Friday

carrefour casa

Vinerea Neagră a cumpărăturilor la preţuri reduse va avea loc în România atât în ziua de 21 noiembrie, cât şi în 28 noiembrie, deoarece multe magazine au decis să devanseze ZIUA REDUCERILOR şi să pregătească ofertele ceva mai devreme (după modelul american), începând cu ziua de 21 noiembrie.

Lista magazinelor care vor participa la BLACK FRIDAY 2014 este exhaustivă şi în curs de actualizare.  Printre magazinele cu produse IT, gadgeturi şi multimedia care şi-au anunţat participarea la Black Friday 2014 se număra F64, EvoMag, MarketOnline, Azerty, Mediadot şi Conrad. La Black Friday 2014 vor lua parte şi magazine de fashion precum My Closet, TinaR şi MiniPrix.

Cei care vor să-şi cumpere încălţăminte de Black Friday vor putea alege produse de la Originals, Otter sau Shoes. ro, precizează site-ul blackfridayromania.net, care monitorizează desfăşurarea celei mai aşteptate perioade de shopping a anului.

Magazinul online de ceasuri WatchShop promite că va da ora exactă de Black Friday, iar pentru culturalizare, putem cumpăra la preţuri-bombă cărţi de la Nemira, Libris sau Okian. Black Friday 2014 nu va fi ocolit nici de magazinele de jucării, cele de decoraţiuni, cadouri, cosmetice şi cosmetice.

Citeşte mai mult pe Gândul.info

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA