0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Bine ar fi să avem campanie electorală în fiecare lună. Guvernul Ponta a alocat peste 14 milioane de lei judeţului Botoşani

ponta la Bt2

Guvernul Ponta a început să aloce din ce în ce mai mulţi bani primăriilor din ţară şi implicit celor din judeţul Botoşani. Cu mai puţin de două luni de zile până la alegerile prezidenţiale, Guvernul Ponta a alocat peste 14.000.000 de lei judeţului Botoşani.

Banii sunt pentru refacerea infrastructurii distruse de calamităţi. Mai mult, Guvernul Ponta va aloca bani şi pentru refacerea locuinţelor distruse de inundaţii.

„În data de 23 septembrie a fost publicată hotărârea de guvern prin care unităţile administrativ teritoriale de pe raza judeţului Botoşani au primit sumele aferente perioadei în care au fost lovite de intemperii. 22 de judeţe din întreaga ţară au primit astfel de sume necsare pentru refacerea infrastructurii rutiere. Am văzut semnalele trase de Consiliul Judeţean, în sensul că sumele nu sunt îndestulătoare. Judeţul Botoşani, cu acea cifră de 14.791.000 lei, se situează pe a cincea poziţie. Am discuatat cu primarii din judeţ şi nu există riscul ca aceştia să nu poată cheltui sumele de bani în perioada imediat următoare”, a spus Doina Federovici care a adăugat:

„Avem în vedere ca din fondul solidaritatea să obţinem şi sumele necesare pentru reparaţia locuinţelor care au fost afectate”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA