20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Bejan: „Am fost cei mai dezavantajați. Mă aștept la un arbitraj corect dar sper să nu fie din București”

FC Botoșani va juca mâine după amiază, pe teren propriu, împotriva formației Concordia Chiajna. Principala grijă a antrenorilor botoșăneni este arbitrajul. Ei spun că nu vor un arbitru din București și susțin că în acest campionat FC Botoșani a fost dezavantajată de arbitri.

Concordia Chiajna vine cu un antrenor nou la Botoșani. este vorba de Dorinel Munteanu, fost campion al României cu Oțelul Galați.

„De fiecare dată când se schimbă un antrenor la echipă va fi alt suflu, altă emulație, altă concentrare dar sperăm că la ora jocului să fim noi cei care vom fi motivați 100%. Un rezultat nefavorabil te afectează dar ținând cont de calitatea jocului avem speranțe să trecem peste momentul Călărași. Am plătit tribut naivității unor greșeli personale dar asta nu schimbă cu nimic calitatea individuală a fiecărui jucător. Sper să reușim să eliminăm greșelile ținând cont de cele două deplasări unde am înscris câte două goluri și să luăm un singur punct e cam puțin. Ținând cont că și în meciurile de acasă cu Sepsi am avut penalty clar, cu FCSB penalty clar, la Călărași penalty clar, am fost cei mai dezavantajați. Nu suntem noi în măsură să comentăm arbitrajul dar parcă toate au fost împotriva noastră. Mă aștept la un arbitraj corect dar sper să nu fie din București”, a declarat antrenorul secund al FC Botoșani, Alin Bejan.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA