17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Becalii a impus o clauză care ar putea aduce 6 puncte FC SB-ului dacă FC Botoşani ajunge în play-off

În acest, FC SB şi FC Botoşani au făcut schimb de jucători. FC Botoşani l-a vândut la începutul sezonului pe Golofca iar în pauza de iarnă pe Olimpiu Moruţan. De la FC SB au venit la Botoşani Alex Tîrnovan, Sebastian Chitoşcă şi Vlad Achim.

În plus, Becali l-a trimis înapoi pe Golofca, sub formă de împrumut, şi a acceptat ca Moruţan să joace până în vară la Botoşani. În acelaşi timp, patronul FC SB a pus o condiţie în contract: aceşti jucători nu vor avea drept de joc cu FC SB dacă FC Botoşani ajunge în play-off.

“Nu voi avea drept de joc cu FC SB. Am clauză şi nu pot să joc. Eu aş fi vrut să joc dar asta e situaţia. Este un împrumut, pe o perioadă de un an şi jumătate cu clauză că pot să mă întorc oricând înapoi, la cerinţa lor”, spune mijlocaşul Vlad Achim.

Nici Cătălin Golofca nu va putea evolua contra FC SB dacă FC Botoşani ajunge în play-off: “Nu am drept de joc împotriva Stelei. Asta este o clauză pusă de ei. Nu am avut nimic de obiectat”.

În tribune va sta şi Olimpiu Moruţan, jucător care recent a semnat cu roş-albaştrii dar a fost lăsat să joace la Botoşani până în vară.

“Am o clauză în contract şi nu pot să joc cu Steaua. Nu pot să zic că mi-aş fi dorit. Aşa e scris în contract şi nu o să pot juca”, a afirmat Moruţan.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA