15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Becali s-a împăcat cu Iftime şi povesteşte cum s-a făcut transferul lui Golofca: „Nea Gigi, ia-mă de aici că dau gol cu Sporting Lisabona”

becali-foto-sport-ro

Cătălin Golofca este jucătorul echipei FC SB şi are şanse ca săptămâna viitoare să joace în play-off-ul Ligii Campionilor contra formaţiei Sporting Lisabona. Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Golofca şi ce a discutat cu fostul golgheter al FC Botoşani.

„Mulţumit (n.r. – de afacere) trebuie să fie Iftime, că el a luat banii. Eu ca să văd dacă sunt mulţumit trebuie să vedem ce joacă Golofca. M-am împăcat cu Iftime. Mi-a zis că jucătorul costă un milion. Şi eu am zis că un milion costă, dar eu nu vreau să cumpăr decât 30 sau 40 sută. 40 a sută am revent după ce m-a sunat băiatul şi mi-a zis: <nea Gigi, ia-mă de aici că dau gol cu Sporting Lisabona dacă mă bagi, te rog, nea Gigi!> Şi ca să vezi că nu sunt imun, mai dau o sută de mii şi cumpăr 40 la sută. Ifitime a zis: <M-ai blocat acum, lasă-mă să mă gândesc!> Prima dată a zis că face un milion şi peste un an face 2-3 milioane. <Şi nu vrei să iei trei milioane pe el?.> <Da, vreau.> <Dă-mi-l împrumut un an, că mai bine îl vând eu cu trei milioane decât tu. Şi îi dau eu salariu şi îl vinzi tu la orice oră, tu îl vinzi când vrei şi iei banii după el.> Că pe mine nu mă interesează să câştig bani pe Golofca, pentru că are 27 de ani. Pe mine mă interesează Golofca să-l am în lot. Băiatul a şi forţat, s-a dus şi şi-a făcut bagajele, a plecat de la echipă. A insistat mult pentru el Dică şi vreau să-i fac toate poftele. A zis că are nevoie de un jucător cu viteză ca să surprindem în meciurile europene. Noi nu avem valoarea lor şi trebuie să-i surprindem pe contraatac. Şi noi nu avem un jucător de contraatac. <Bine,mă, dacă ăsta e de contraatac lasă că ţi-l iau>”, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA