17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Becali: „Îl iau pe Andrei Miron!”. Iftime e de acord și a fixat prețul transferului

Enervat de gafele făcute de fundașii FC SB, Gigi Becali s-a decis să facă noi transferuri. Primul pe lista patronului FC SB este Andrei Miron, căpitanul echipei FC Botoșani.

Becali consideră că Andrei Miron ar fi o soluție mult mai bună decât Mihai Bălașa.

„Am luat fundaş central la pauză. Să vedem ce se întâmplă, că am dat telefon la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea echipei respective, dacă mi-l dă. Orice jucător care  vine e mai bun decât ai noştri. Da, îl iau pe Andrei Miron!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

De această dată, Valeriu Iftime nu se lasă foarte ușor convins de Becali și cere o sumă pe care patronul FC SB-ul nu o va plăti pentru un fundaș.

”Miron nu face parte dintre jucătorii care pot pleca acum de la FC Botoșani, decât în condiții extraordinare. A, dacă-mi oferă 4 milioane de euro, îl dau! Dacă nu, nu!

Niciodată n-am făcut niciun transfer din care să mă dezechilibrez. Așa a fost și cu Fabbrini știam ce pun în loc. Lui Burcă i-am dat drumul, pentru că voiam să-i fac loc lui Chindreș, Oaidă a plecat pentru că-l aveam pe Marian Târșă. Adică nu pleacă nimeni de la mine, pentru a salva o altă echipă. În plus, nu se salvează FCSB acum cu Burcă!

Miron rămâne la noi cel puțin un an. Va pleca la un moment dat, cu un transfer ok, dar nu în condiții pompieristice, nu acum de exemplu”, a spus Iftime, la Digi Sport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA