10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Bază sportivă inaugurată în comuna Albești FOTO&VIDEO

În această dimineață a fost inaugurată o nouă bază sportivă în comuna Albești, din județul Botoșani. Este vorba de o bază sportivă construită în localitatea Tudor Vladimirescu, în apropierea școlii și grădiniței.

În 2018, Primăria comunei Albești a făcut demersurile în vederea obținerii unei finanțări prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, pentru construirea unei baze sportive în satul Tudor Vladimirescu, un sat cu peste 2000 de locuitori dintre care aproximativ 500 de copii. A fost obținută o finanțare de 310.518 lei, în primăvara acestui an au demarat lucrările iar astăzi a fost inaugurată noua bază sportivă. Autoritățile locale au profitat de vremea bună și încă de la inaugurare s-a jucat pe noul teren sintetic. Au jucat echipele școlilor din comuna Albești, echipa de fete din satul Tudor Vladimirescu iar în final a fost un meci de old-boys între foștii jucători de la Avântul Albești. Pe teren a intrat inclusiv viceprimarul Brăduțu Brașoveanu, cel care de mai mulți ani susține echipa locală de fotbal, fostă campioană în Liga a IV-a.

Primarul Mihai Amarandei a spus că investițiile în localitatea Tudor Vladimirescu nu se opresc aici. După finalizarea grădiniței și bazei sportive, el a precizat că urmează construirea unei tribune, a unui parc și a unui cămin cultural. De asemenea, în localitatea Albești urmează demararea lucrărilor la o sală de sport cu capacitatea de 180 de locuri.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA