0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Bătaie de joc în parcarea subterană de la BIG GALERIE FOTO

parcare in bezna (2)

S-au investit milioane de euro în parcarea subterană de la BIG, a fost inaugurată de vreo două-trei ori iar acum autorităţile nu sunt în stare nici măcar iluminatul. Mai bine de jumătate din această parcare este în beznă de mai mult timp.

Odată recepţionată investiţia, parcarea subterană şi supraterană de la BIG a ajuns în administrarea Urban Serv Botoşani, societate aflată în subordinea Consiliului Local. În acel moment se vorbea de întreţinerea parcării, de pază şi de un regulament astfel încât să nu fie ocupată de bişniţarii şi samsarii din piaţă, de dimineaţă şi până seara.

S-au instalat şi un fel de parcomate. Doar vorbe. Paza în parcare este inexistentă iar parcarea supraterană este ocupată de dimineaţă şi ocupată de dimineaţă şi până seara de comercianţi şi samsari. În parcarea subterană, iluminatul este un lux. Funcţionează doar într-o anumită zonă iar în rest este beznă. Fără pază şi o parcare lăsată în beznă, şoferii riscă să-şi găsească maşinile sparte sau chiar să fie agresaţi de boschetarii şi indivizii dubioşi care umblă zilnic prin această parcare.

parcare in bezna (5)

parcare in bezna (3)

parcare in bezna (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA