-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Bărbat reținut după ce a bătut patroana unei firme

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 7 iunie 2022, în jurul orelor 20:30, s-a deplasat la sediul unei societăți comerciale, din municipiul Botoșani, unde ar fi lovit de mai multe ori, persoana vătămată, o femeie de 47 de ani, administrator al respectivei societăți, provocându-i acesteia leziuni fizice pentru care a necesitat îngrijiri medicale.

În acelasi context, bărbatul de 62 de ani, înarmat cu un cuțit, ar fi amenințat cu acte de violență un bărbat de 43 de ani, aflat în apropiere, care a intervenit pentru a proteja victima.

Ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și deposedată de cuțit, de către doi agenți de securitate,  care se aflau în proximitatea locului faptei.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de maine, 9 iunie, să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA