4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Bărbat de 33 de ani și copil de 6 ani, loviți cu toporul în cap

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și fiul său în vârstă de 6 ani au fost loviți cu toporul în cap, în această seară. Agresiunea s-a produs în această seară, în comuna Ungureni din județul Botoșani.

Imediat după incident, rudele celor doi au sunat la 112 pentru a solicita intervenția cadrelor medicale. O ambulanță din cadrul SJA Botoșani și o autospecială SMURD s-au deplasat la Ungureni unde au preluat un bărbat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis și plăgi multiple tăiate cu toporul. La fața locului cadrele medicale au găsit și un copil de 6 ani care de asemenea prezenta mai multe plăgi tăiate cu toporul și care a fost preluat de echipajul SMURD. Copilul avea traumatism cranio-cerebral produs în urma unor lovituri de topor. Starea lui de sănătate era stabilă și a fost transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani. Ulterior, atât copilul cât și tatăl acestuia au fost trimiși la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Mai multe echipaje de poliție îl caută acum pe autorul agresiunii. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat pentru tentativă de omor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA