26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Bărbat bătut în fața unui fast-food din Botoșani

Seara trecută, în jurul orelor 20.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit la un fast-food de pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, în urma unui apel telefonic care sesiza o altercație între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că vânzătoarea, după ce a avut o discuție în contradictoriu cu un client, și-a sunat concubinul aflat la domiciliu, pentru a-i veni în sprijin.

Însoțit de un prieten, concubinul l-a lovit cu pumnii pe client, iar în momentul în care acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele.

Din cauza agresivității manifestate, jandarmii au procedat la imobilizarea concubinului, cei doi agresori fiind conduși ulterior la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde li s-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță solicitată prin apel 112 și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA