1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Bărbat adus în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu o şurubelniţă

upu ambulanta (3)

Un barbat de 39 de ani din Hlipiceni a ajuns, aseara, in stare foarte grava la spital, dupa ce a fost victima unui conflict intre doi soti aflati in divort. Barbatul traieste in concubinaj cu o femeie de aceeasi varsta cu el care are doi copii si se afla in divort cu sotul. Ieri dupa-amiaza, cu acordul mamei cei doi copii au plecat sa-si viziteze tatal.

La intoarcere, minorii au fost insotiti de tata, iar pe drum s-au intalnit cu mama. Intre cei doi  soti a pornit o cearta, moment in care barbatul a sarit la bataie. Copiii au fugit acasa si au cerut ajutor barbatului cu care mama lor traieste in concubinaj. Cand a ajuns la locul cu pricina, concubinul a sarit in apararea femeii si fostul partener al acesteia l-a intepat in zona pieptului cu o surubelnita. Omul a fost cu ambulanta in Unitatea de Primiri Urgente. Medicii i-au facut investigatiile necesare si au decis sa-l transfere la Iasi.

„Pacientul de 39 de ani adus cu ambulanta in Unitatea de Primiri Urgente prezenta plaga intepata la nivelul hemitoracelui stang si la nivelul mainii stangi. Investigatiile efectuate in sectia noastra au pus in evidenta prezenta unei plagi la nivelul toracelui. Avand in vedere ca la acest  nivel se proiecteaza si cordul s-a luat ca presupunere ca ar putea fi atins si acesta. S-a infirmat dupa efectuarea computerului tomograf si a consultului cardiologic.  S-a pus diagnosticul de plaga intepata la nivelul hemitoracelui stang spatiu sase intercostal si prezenta hemopneumothoraxului.Avand in vedere starea pacientului, cat si complexitatea plagii s-a dispus trimiterea sa la Spitalul Clinic de Chirurgie Toracica Iasi”, a declarat Petre Radauceanu, medic sef UPU.

In prezent politistii fac cercetari pentru a afla toate imprejurarile in care s-a produs nefericitul eveniment. In functie de rezultatul cercetarilor, dar si de examinarea medico-legala a victimei se va face incadrerea juridica a faptei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA