-1.3 C
Botoșani
miercuri, 8 februarie 2023

Banii promiși de Șoptică nu au mai ajuns în conturile Nova Apaserv: “Nu mai sper”

În urmă cu o lună, deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, anunța că a discutat cu premierul Cîțu și că Nova Apaserv va primi un ajutor financiar de la guvern pentru a achita datoriile și pentru a putea implementa un nou proiect cu finanțare europeană.

Între timp, Șoptică și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban care se află într-o competiție electorală pentru conducerea PNL. În aceste condiții, banii promiși pentru salvarea operatorului de apă din județul Botoșani, nu au mai venit.

Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, spune că nu are prea mari speranță că vor veni banii promiși de Șoptică.

“Acel proiect a rămas suspendat. Probabil s-a pierdut undeva pe drum, între guvern și Parlament. Din păcate, este o perioadă de campanie electorală în cadrul PNL, ceea ce ne afectează. Momentan nu mai sper. Eu sunt zilnic în contact cu cei de la Nova Apaserv și încerc să găsesc soluții. Avem săptămânal discuții cu E.ON, avem videoconferințe. Facem pași”, a spus Bogdan Dăscălescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA