2.2 C
Botoșani
marți, 28 noiembrie 2023

“Bal mascat” cu sute de copii, distracție și premii, la Școala 17 din Botoșani / GALERIE FOTO

Aproximativ 400 de copii costumați în diverse personaje au participat astăzi la un “bal mascat”, organizat în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 17 Botoșani.

Înaintea vacanței, clasele a II-a ale Școlii Nr. 17 Botoșani, coordonate de învățătoarele Carmen Onofrei, Alina Rus și Anca Dumitriu, au organizat un târg de toamnă în care aproximativ 100 de copii și-au expus și vândut colegilor diverse produse realizate de ei. Astăzi, activitățile din cadrul proiectului “Bogățiile toamnei” au continuat cu un bal mascat la care au participat copiii din ciclul primar. Costumați în prințese, eroi și multe alte personaje, cei mici au participat la o paradă, s-au distrat, au cântat, au dansat iar la final au fost recompensați cu dulciuri și premii.

“Balul mascat reprezintă ocazia minunată de a încheia luna octombrie, cea mai colorată și călduroasă lună a acestei toamne. Clasele a II-a au invitat toți elevii din ciclul primar la distracție, veselie și la minunata paradă a măștilor. Au fost premiate cele mai interesante și creative măști. Distracția a fost asigurată de maestra petrecerilor, celebra Clovnicika”, a precizat Alina Rus, învățător.

“Am început modulul 2 în forță și sub „mască”! ” Bal Mascat” este activitatea finală a proiectului „Bogățiile Toamnei”. Activitatea a adus din nou zâmbete, încântare, noutate și curiozitate pe fețele micilor școlari ai școlii noastre! Din nou la înălțime!”, a completat Anca Dumitriu, învățător.

La bal au fost prezenți și Vasile Asiminicesei împreună cu Monica Iliescu, directorul și respectiv directorul adjunct al Școlii Gimnaziale Nr. 17 Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA