22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Bagaje pline cu ţigări de contrabandă depistate în Vama Stânca

tigari contrabanda

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu lucrători vamali au descoperit, în bagajele personale aparţinând unei tinere, ascunse şi nedeclarate 4.820 de ţigarete, pe care aceasta intenţiona să le introducă ilegal în România.

În această dimineaţă, în jurul orei 04.30 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Corina R., din Republica Moldova, în vârstă de 23 ani, pasageră într-un autoturism marca Opel înmatriculat în R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale Corinei R., 4820 ţigarete diverse mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 885 lei, şi sancţionarea contravenţională a tinerei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA