20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Autoturism cu asigurare falsificată, descoperit la Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au depistat un bărbat  care a prezentat o poliţă de asigurare falsificată pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 01 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iaşi au oprit în localitatea Stânca, un autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia, care era condus de cetățeanul român Emil B., în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat printre documentele autoturismului şi poliţa de asigurare emisă de către autorităţile italiene, care era valabilă până în anul 2019.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că poliţa de asigurare este falsificată, ultima inspecţie tehnică periodică fiind efectuată în anul 2015.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în schimbul sumei de 1000 de euro, fără a cunoaşte că documentele nu sunt în regulă.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA