26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Autorul accidentului de la Orăşeni Deal a fost externat şi a plecat acasă. Victimele lui au plecat în mormânt FOTO

inmormantare vorona (3)

Tânărul de 27 de ani care a produs groaznicul accident rutier de la Orăşeni Deal, se simte cel mai bine dintre toate victimele şi a părăsit deja Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani. El a stat internat pe secţia de ortopedie dar între timp s-a externat.

Sâmbătă la amiază, pe raza localităţii Orăşeni Deal s-a produs un cumplit accident soldat cu două persoane decedate şi patru rănite. Şoferul unui autoturism Audi A6 care venea dinspre Cristeşti, nu a respectat indicatorul STOP şi a intrat cu viteză foarte mare în intersecţia cu drumul judeţean către Vorona. Autoturismul Audi s-a izbit violent de un Logan care circula pe drumul cu prioritate iar în urma impactului celor două maşini s-au transformat într-un morman de fier vechi, două persoane au murit la scurt timp, alte două victime au ajuns la Iaşi iar şoferii din Audi şi Logan au rămas internaţi în Spitalul Judeţean Botoşani.

„In urma accidentului cumplit de sâmbătă, două persoane au rămas internate pe secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă. Tânărul de 27 de ani a fost internat pe secţia de ortopedie, ulterior a fost externat. Cealaltă persoană, bărbatul de 29 de ani, este internat pe secţia de chirugie şi rămâne sub supraveghere medicală. Se va aplica conduita terapeutică în funcţie de evoluţia stării de sănătate”, a declarat Ioan Asaftei, purtator  de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

În timp ce tânărul de 27 de ani a părăsit spitalul şi a plecat acasă, Mirela şi Ştefan Huţanu, victimele şoferului teribilist, au plecat în mormânt. Astăzi, în localitatea Vorona, aproape tot satul s-a adunat pentru a-i conduce pe ultimul drum pe cei doi soţi care au lăsat în urmă doi copii în vârstă de doi şi trei ani.

inmormantare vorona (2) inmormantare vorona (1) accident oraseni (15) accident oraseni (14) accident oraseni (13) accident oraseni (10) accident oraseni (8) accident oraseni (9) accident oraseni (6) accident oraseni (4) accident oraseni (2) accident oraseni (1) accident oraseni (3)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA