22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Audi A4 căutat în Italia, depistat la Botoşani

masina audi politist de frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a  fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Italia, ce figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării.

În data de 20 martie, în jurul orei 16.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani, acționând în baza unei informații, a depistat în localitatea Botoşani un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marinică N., de 56 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, lucrătorii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, declarat de autorităţile italiene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru savîrşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Autoturismul marca Audi A4, an fabricatie 2008, în valoare de 66.450 lei a fost indisponibilizat la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA