25.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Au început să spere la promovare: “Obiectivul nu mai pare atât de greu de atins”

La startul campionatului, conducătorii clubului CSM Botoșani nu și-au propus promovarea în primul eșalon al handbalului românesc dar după cinci meciuri fără înfrângere în campionat și calificarea în optimile Cupei României, au început să se gândească la un obiectiv istoric.

După victoria de la Galați, Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, a spus că își dorește promovarea în Liga Zimbrilor.

”Este o victorie importantă pentru noi. Mă bucur de această victorie, înseamnă mult pentru moralul echipei deoarece înscriem a patra victorie din Divizia A, iar derby-ul Nordului s-a terminat la egalitate cu CSU Suceava. De asemenea, ne-am calificat în optimile Cupei României, un fapt ce ajută la moralul bun al jucătorilor. Noi ne dorim să ne atingem scopul și obiectivul, de a promova și de a reprezenta orașul Botoșani pe prima scenă a handbalului românesc”, a spus Cătălin Stoleru.

De asemenea, Radu Roșu, antrenorul principal al CSM Botoșani, consideră că elevii săi pot promova în acest sezon deoarece lotul este unul valoros.

“Meciul de astăzi este la fel de important precum celelalte, dar are o însemnătate aparte, deoarece am reușit să ieșim victorioși după o deplasare lungă ce își poate pune amprenta asupra jucătorilor prin oboseală. Astăzi am avut în față o echipă a Botoșaniului unită, grupul arată din ce în ce mai bine, antrenamentele își spun cuvântul și băieții au relații din ce în ce mai bune de joc. Îmi doresc să ne atingem obiectivul care nu mai pare atât de greu de atins, avem până acum doar rezultate pozitive și asta nu poate să însemne decât faptul că facem ceea ce trebuie, este o confirmare a faptului că la Botoșani se poate face performanță”, a spus Radu Roșu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA