Au început lucrările pe primele străzi din cvartalul 1. Cosmin Andrei: “Am promisiunea constructorului că vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an” FOTO&VIDEO

0
832

Lucrările de modernizare a străzilor din cvartalul 1 au demarat de câteva zile iar primarul Cosmin Andrei și reprezentanții firmei Conrec promit că le vor finaliza până la sfârșitul acestui an. Sunt zece străzi care vor fi asfaltate cu bani obținuți de Primăria Botoșani prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Primarul Cosmin Andrei a făcut astăzi o vizită în șantier și a spus că tot anul anul acesta vor începe lucrările și în cvartalul doi unde sunt 12 străzi.

„Am început asfaltarea de la Calea Națională – Petru Rareș – IC Brătianu. Asfaltăm toate străzile din acest perimetru. Valoarea licitației este de 11,2 milioane lei și lucrările presupun modernizarea străzilor, reabilitarea trotuarelor, rețelele de colectare a apei pluviale, pe străzile pe care avem deja rețele de apă și canalizare. Termenul de execuție este de doi ani dar am promisiunea fermă a constructorului că lucrările din cvartalul 1 vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an. Pentru cvartalul 2 avem documentația depusă. Urmează să semnăm contractul de finanțare dar între timp demarăm licitația”, a spus primarul Cosmin Andrei.

În cvartalul 1 sunt incluse străzile: Humulești, Tunari, Ion Creangă, Alexandru cel Bun, AT Laurian, Grăniceri, Petru Maior, Furtunei, Vasile Conta și Baciului iar în cvartalul 2 sunt: Liliacului, Lalelelor, Verona, Zefirului, Caisului, Porumbelului, Ghiocei, Codrului, Bradului, Simion Bărnuțiu, Austrului și Al. Bradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here