Au început asfaltările pe drumul județean DJ 293 Dumeni – Havârna

0
778
bty

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, împreună cu vicepreședintele Dorin Birta au fost prezenți astăzi pe DJ 293, tronsonul Dumeni – Havârna, acolo unde se lucrează la turnarea covorului asfaltic.

Lucrările au fost demarate astăzi și conform estimărilor, vor fi finalizate în aproximativ 2 săptămâni, stratul de asfalt fiind turnat pe o lungime de 10 km.

De asemenea, cei doi oficiali au verificat și starea asfaltului de pe cei 10 km ai tronsonului Dumeni – Cordăreni, constatând că lucrările finalizate de curând au fost executate corespunzător.

Verificările în teren au continuat cu vizita pe șantierul obiectivului de investiții ”Reabilitare pod peste râul Jijia” pe DJ 292, în comuna Broscăuți, acolo unde lucrările sunt intr-o fază avansată de execuție. Acestea se desfășoară conform graficului de lucrări și există convingerea că vor fi respectate termenele de finalizare prevăzute în contract.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani apreciază că lucrările de pe drumurile județene au ajuns la un ritm normal de desfășurare și că, în măsura în care condițiile meteo se mențin favorabile, nu vor mai exista întârzieri.

Sursa: Comunicat de presă

bty
bty
bty

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here