22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Attila Hadnagy şi-a învins din nou echipa la care s-a consacrat: „Eu vreau să înscriu în fiecare meci”

fcbrasov-fcbotosani2

Atacantul Attila Hadnagy nu este golgheterul echipei FC Botoşani dar în schimb este jucătorul care aduce victoriile în meciurile cu FC Braşov. A jucat la echipa de sub Tâmpa timp de cinci ani şi jumătate iar de când a venit la Botoşani este „naşul” braşovenilor.

„Eu mă bucur pentru cele trei puncte obţinute astăzi. Eu vreau să înscriu în fiecare meci în care intru. Nu pot în fiecare  meci dar e bine că am dat acum. Fotbalistul dă gol sau joacă acolo unde e plătit. Am jucat la Braşov cinci ani şi jumătate, m-am simţit foarte bine dar acum sunt la FC Botoşani şi îmi fac treaba. Cât am fost la Braşov am fost iubit pentru că am făcut treabă. Era normal să fiu bine primit”, a spus Attila Hadnagy la LookTV.

După două viictorii consecutive ale echipei FC Botoşani, jurnaliştii posturilor care transmit meciurile din Liga I au reluat întrebările legate de Europa League.

„Nu ne gândim la Europa League. Suntem departe de Europa League, suntem o echipă mică şi vrem să terminăm în primele şapte-opt. Noi nu ne pregătim de Europa League. Vrem să câştigăm fiecare meci”, a mai afirmat Hadnagy.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA