Attila Hadnagy a fost prezentat oficial la Sepsi Sf. Gheorghe. “Nu am venit acasă pentru că m-au dat afară sau că nu mai puteam. Am venit mai mult pentru familie”

0
724

sepsi hadnagy

Nou-promovată în Liga 2, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a început deja campania de transferuri pentru noul sezon. Echipa din Covasna a bifat primul transfer şi a stabilit staff-ul tehnic pentru campionatul ce ar trebui să înceapă pe 30 iulie într-o formulă unică, o serie formată din 22 de cluburi.

Atilla Hadnagy (35 ani) este atacantul pe care Sepsi OSK l-a convins să i se alăture în noul sezon, jucător care vine din postura de liber de contract de la FC Botoşani. Originar din Sfântu Gheorghe, Hadnagy anunţase la finalul sezonului din Ligii 1 că nu vrea să mai continue la Botoşani şi că se gândeşte să revină acasă, în oraşul unde a început să joace fotbal, la Oltul Sfântu Gheorghe.

“Sunt foarte bucuros că am ajuns acasă după 13 ani de exil. Sunt bucuros de cuvintele frumoase pe care le-am auzit, că au încredere foarte mare în mine şi îi mulţumesc în primul rând lui Dioszegi Laszlo, care a făcut un lucru extraordinar aici la Sfântu Gheorghe, unde ştim cum e şi cum a fost cu fotbalul. Îi mulţumesc, în al doilea rând, şi lui nea Loţi, Polgar Laszlo, care m-a băgat, cum se spune, în apa adâncă la 17-18 ani. Cu el am debutat în Liga a 3-a, de aici am plecat în fotbalul mare, am jucat cinci ani şi jumătate la FC Braşov, trei ani la Petrolul şi trei ani şi jumătate la FC Botoşani. Acum, la 35 de ani, uşor-uşor, am ajuns acasă. Vreau să demonstrez că sunt jucătorul acela pe care l-a iubit toată lumea, pentru care a strigat tot stadionul <<Atti gol>>. Vreau să dau foarte multe goluri aici la Sfântu Gheorghe, vreau să ajut echipa asta să-şi îndeplinească obiectivul, adică locurile 9-10, sau să ne menţinem în Liga a 2-a. Eu zic că putem să facem o treabă foarte bună, sunt aici oameni foarte buni şi muncitori, să vede că au reuşit în cinci ani să promoveze în Liga a 2-a din nimic. Bravo lor şi felicitări. Eu vreau să spun atât: voi face tot posibilul să ajut echipa asta cu personalitatea mea, cu sinceritatea mea pe care am avut-o mereu, talentul meu şi cu mult profesionalism. Nu o să dezamăgesc, de asta am venit acasă, pentru că ştiu că mai pot. Nu am venit acasă pentru că m-au dat afară sau că nu mai puteam. Am venit mai mult pentru familie acasă, pentru suporteri şi pentru oamenii aceştia minunaţi”, a spus Attila Hadnagy.

Sursa: Liga2.ro