Atracții dulci pentru vizitatorii Uvertura Mall

68
668

News ”Casa Dulce” îi întâmpină de acum pe vizitatorii Uvertura Mall cu patiserie de cea mai bună calitate. Amplasată la parter, chiar la intrarea principală în Uvertura Mall, insula cu dulciuri va fi o nouă atracție pentru toți cei care apreciază bunătățile făcute cu migală.

Oferta este foarte bogată și include produse create special pentru clienții care vizitează mall-ul. Proiectul dezvoltat de Casa Pâinii si Uvertura Mall beneficiază de o expunere inovativă și propune botoșănenilor produse de cea mai înaltă calitate.

”Casa Pâinii” este deja un brand foarte cunoscut în județul Botoșani și nu numai. Acest aspect a fost recunoscut și apreciat de Uvertura Mall care, prin această colaborare, demonstrează o dată în plus faptul că scopul este de a reuni, sub același acoperiș, tot ce este mai bun în Botoșani.

”Casa Pâinii” este o companie din Botoșani care și-a început activitatea în 2003. În anul 2006 firma a intrat intr-o nouă etapă cu ajutorul unei investiții de 1,5 milioane de euro reprezentând o fabrică nouă, cu o capacitate superioară și sistem de management HACCP.

În prezent ”Casa Pâinii” și extensia de brand ”Casa Dulce” au dezvoltată atât partea de distribuție indirectă cât și un lanț propriu de magazine unde pun la dispoziție un portofoliu impresionant care acoperă toată gama de ”aluaturi dulci”, gelaterie, clătite, bombonerie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here