10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

ATENŢIE ŞOFERI! Urban Serv a solicitat Poliţiei Rutiere şi Poliţiei Locale să-i sancţioneze pe cei care parchează maşinile în zona rampelor de gunoi din Botoşani

rampagunoi

Reprezentanţii societăţii Urban Serv susţin că nu se pot ridica deşeurile de la unele platforme din municipiul Botoşani din cauza autoturismelor parcate neregulamentar. Conducerea societăţii de salubritate deja a făcut adrese către Poliţia Locală şi Poliţia Rutieră prin care solicit luarea unor măsuri şi sancţionarea şoferilor care blochează căile de acces către rampele de gunoi.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susţine că la unele rampe din municipiul Botoşani, maşinile societăţii au venit de două-trei ori în aceeaşi zi dar tot nu au putut ridica gunoiul.

“Noi nu avem posibilitatea legală să intervenim şi să aplicăm sancţiuni. Apelăm la instituţiile abilitate şi anume Poliţia Locală. În ultima perioadă am apelat şi Poliţia Rutieră. Avem câteva platforme unde cetăţenii îşi parchează maşinile. Vine maşina să ridice deşeurile şi nu poate intra în platformă. Apoi apar nemulţumirile oamenilor care locuiesc în zonă pentru că nu s-a ridicat deşeul. Sunt montate indicatoare privind interdicţia de staţionare dar nu se respectă”, a spus Simion Drelciuc care susţine că ia în calcul inclusiv achiziţionarea unor camera de supraveghere urmând ca imaginile să fie predate Poliţiei Locale pentru sancţionarea şoferilor care parchează neregulamentar.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA