2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Atac în stil MAFIOT. Un director din Botoșani și-a găsit mașina cu cauciucurile tăiate FOTO

Directorul unei instituții din județul Botoșani și-a găsit autoturismul cu toate cele patru cauciucuri tăiate. El a precizat că știe cine este autorul și deja a făcut o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție.
Problemele la Stațiunea de Cercetare Popăuți par să nu se mai sfârșească. Stațiunea de Cercetare Popăuți a câștigat procesele cu un individ care timp de mai mulți ani a utilizat o parte dintre terenurile instituției, a reușit evacuarea lui dar problemele continuă. Acesta individ continuă să intre cu animalele pe terenul stațiunii și l-a amenințat de mai multe ori pe directorul Ionică Nechifor și pe ceilalți angajați. Între timp, lucrurile s-au agravat iar în această dimineață Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, și-a găsit autoturismul cu toate cauciucurile tăiate. El spune că a depus deja o plângere la IPJ Botoșani.

„Am lăsat mașina în zona unde aveam tractorul la semănat. El a intrat cu animalele pe terenul stațiunii. I-am chemat pe cei de la firma de pază cu care avem contract și am mers să scoatem animalele de pe terenul stațiunii. A început să amenințe, că ne omoară pe toți. Apoi a plecat din zonă. Când am ajuns la mașină, am găsit-o cu toate cele patru cauciucuri tăiate. Au venit cei de la Poliție. Mâine voi face o plângere penală pentru distrugere mașină, plus fâneață. Am filmat cum au intrat atât azi cât și în zilele trecute cu animalele pe terenul stațiunii”, ne-a spus Ionică Nechifor care a mai adăugat că a trimis câte o sesizare la Carmen Dan și Petre Daea, ministrul de Interne și ministrul Agriculturii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA